Start       Om Synenergy       Tjänster       Lediga jobb       Press       Kontakt 

 

Consulting / Projects


De minsta detaljerna ser man oftast bäst från långt håll.

Consulting & Projects står för kompetens och erfarenhet. Inom detta affärsområde hjälper vi våra kunder med projektledning och analyser. Med hjälp av vårt utifrånperspektiv ser vi kundens verksamhet med nya ögon och kan på så sätt tillföra ny energi. Inom Consulting & Projects erbjuder vi strategiska konsulttjänster som till exempel projektledning inom infrastruktur och brandsäkerhet.

Våra experter på kompetensutveckling har i flera lyckade projekt genomfört kompetensanalyser för att stärka våra kunders kunskap om sin egen organisation och finna relevanta vidareutbildningar för sina medarbetare.

Vi erbjuder allt från analyser och utredningar, mätningar och konstruktioner till planering och ledning av projekt. Kostnadseffektiva lösningar som frigör arbetstid för dig som beställare.
 

Nedan finner du ett urval av våra tjänster inom Consulting & Projects


 

Projektledning

Vi erbjuder planering och styrning av projekt så att du kan få större kontroll över projektprocessen.

 

Kompetensanalyser

Med hjälp av SAT – Systematic Approach to Training, får man en helhetssyn på befattningars ansvarsområden och tillhörande arbetsuppgifter.

Vi erbjuder hela processen, från analys till utbildningar och träning.

Konstruktion

Med hög kompetens inom både digital och analog teknik kan vi erbjuda en helhetslösning för att utforma produkter enligt era önskemål.

 

Övriga tjänster / analyser

Låt oss ta hand om flera delar inom produktonsflödet på ert företag. Med våra strategiska analyser kan vi hitta effektiva och lönsamma lösningar som frigör arbetstid.

 
   
 
SYNENERGY AB

KONTAKT

Tel växel +46 (0) 10 210 95 20

POST- OCH BESÖKSADRESS

August Barks gata 23 B
421 32 Västra Frölunda

SÄTE
Stockholm
 
 
Läs mer om Sellihca på deras webb