Start       Om Synenergy       Tjänster       Lediga jobb       Press       Kontakt 


 

Ladda ner logotyp

Namnet Synenergy härstammar från orden synergy och energy som är två av de viktigaste värden som Synenergy arbetar med att ge sina kunder. Symbolen i logotypen bygger på romber, som bildar en cirkel, eller en sköld i slutet av logotypen för att återkoppla till den beskyddande delen av Avarn Security som ger kunden trygghet i att anlita företagets tjänster. Man kan också utläsa en stjärna i den negativa formen av cirkeln som utstrålar den höga professionella nivå Synenergy besitter.

 

 
Restriktioner kring Synenergys logotyp

 

När logotypen förekommer tillsammans med annan information, till exempel tillsammans med andra logotyper, är det viktigt att det finns utrymme runt omkring logotypen för att den ska framträda tydligt, detta kallas frizon. Frizonen ska vara lika i förhållande till hur stor logotypen är. Frizonen runt logotypen har samma bredd som den versala bokstaven “S” i logotypen och halva detta mått i höjdled.

 

Använding av Synenergys logotyp

För att logotypen alltid ska uppfattas tydligt får den aldrig vara mindre än 30 mm
bred, då utan payoff. Minsta storlek för logotyp med payoff är 50 mm bred. Använd hellre logotypen utan payoff om risken finns att detta blir oläsligt. Var extra uppmärksam om den ska tryckas på papper i sämre kvalitet, t.ex. dagspress. Eller när logotypen ska tryckas negativ på en färgad yta.

För all användning i tryckt material används logotypen som är anpassad för färgrymden CMYK. Vid all användning av logotypen i digitala media, används enbart logotypen anpassad för skärm, RGB.


 

Synenergy CMYK

Innehåller logotyp i färg anpassad för tryck 
med och utan payoff i filformaten eps och jpg.

Synenergy svartvit

Innehåller svartvit logotyp anpassad för tryck & skärm
med och utan payoff i filformaten eps, jpg & png.

Synenergy  RGB

Innehåller logotyp i färg anpassad för skärm
med och utan payoff i filformaten jpg och png.
 
SYNENERGY AB

KONTAKT

Tel växel +46 (0) 10 210 95 20

POST- OCH BESÖKSADRESS

August Barks gata 23 B
421 32 Västra Frölunda

SÄTE
Stockholm
 
 
Läs mer om Sellihca på deras webb